ÖZTAD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 5332 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Öztad. Meer weten? Ontdek meer

22 feb 2024 om 17:21 Ik ben zeer tevreden over jullie Dat is een van de reden dat ik met plezier bij jullie bestel
22 feb 2024 om 7:29 Goede kwaliteit en heel lekker
20 feb 2024 om 16:04 Terwijl ik de bestellijng hebt geannuleerd willen ze mijn geld niet terugbetalen
19 feb 2024 om 22:27 Bij bestelling ontbraken de sauzen en drinken was niet geleverd. Zou nabezorgd worden: niet gebeurd.
18 feb 2024 om 19:13 Was erg lekker en vers.
18 feb 2024 om 15:49 Vlees is altijd verbrand
17 feb 2024 om 19:24 Top!
15 feb 2024 om 19:54 Was weer echt top! Zeker een aanrader
10 feb 2024 om 20:50 Kwaliteit en hoeveelheid vlees enzo zijn echt goed. Friet is kurkdroog jammer en het verzoek twee kapsalons zonder sla zijn totaal genegeerd/ontschoten. Ga daaraan werken Oztad!
9 feb 2024 om 21:37 Het eten was weer niet warm, waar ik om gevraagd had, mijn broodje had niet de sambalsaus wat ik besteld had, jammer……
8 feb 2024 om 10:47 Beste kapsalon ooit!! Aardig personeel en snelle bezorging, wij willen niks anders meer!
6 feb 2024 om 19:47 Supersnelle bezorging, en lekkere Turkse pizza's!