ÖZTAD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 5402 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Öztad. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2024 om 7:20 Prijs voor wat je krijgt is gewoon veel te duur €35 Turkse pizza, 2x durum en patat. Wij gaan in de toekomst hier geen bestelling meer plaatsen het is nogal een hap in je portemonnee! Hoop dat ze bereid zijn om fatsoenlijk prijzen aan te bieden!
20 mei 2024 om 20:32 Ik heb een middel en een grote besteld maar wordt twee middels geleverd
20 mei 2024 om 9:31 Kwam mooi op tijd Lekkere broodjes en vlees mals! Heerlijk gegeten was ook zat
20 mei 2024 om 7:12 Was weer alsvan ouds
20 mei 2024 om 0:43 Kapsalon super size en kapsalon medium is gewoon precies de zelfde formaat, als je belt krijg je voicemail dus daar hadden we ook niet veel aan. Patat in de kapsalon was oud en niet lekker, weinig saus en uberhaupt weinig smaak.
19 mei 2024 om 17:43 Snelle levering en heerlijk eten!
19 mei 2024 om 9:23 Heel laat bezorgd, om 19u besteld en om 21u bezorgd!!! Niet eens eendrankje of iets gekregen om te compenseren.
17 mei 2024 om 16:08 Was weer geweldig
16 mei 2024 om 19:56 Jammer smaak was goed maar patat wat er onder zat oud en hard heb 2 de gekregen van ze maar me zoontje heeft het gewoon niet kunnen eten
10 mei 2024 om 20:52 Food by spice
8 mei 2024 om 18:57 Was weer helemaal top! Zeker een aanrader.
5 mei 2024 om 17:28 Wij bestellen regelmatig. Dit restaurant is duidelijk onze favoriet Heel lekker en heel hygiënisch gepresenteerde. Dit laatste feit is zeker ook zo belangrijk als bijv. De smaak van het gerecht.